Spya

Jag vet jag har inte uppdaterat på 20 år... men jag har faktiskt världens bästa anledning, jag har varit magsjuk. Precis kräksjukan eller vad ni nu vill kalla den. Hemskt var det i alla fall, har nästan inte gjort annat än att suttit vid toan, inga detaljer... Imorgon ska jag i vilket fall tillbaka till skolan, ska faktiskt bli super att vara sysselsatt på dagarna, sen självklart får man ju träffa sina älsklingar igen. Måste bara tala om att Andrea & Manas måste nog vara världens underbaraste sötaste bästa personerna på jorden... Under den tiden jag har legat hemma har dom ringt och messat mig flera gånger bara för att fråga hur jag mår och för att säga att dom saknar mig, om ni inte tycker det är gulligt så vet jag inte vad?

Jag har faktiskt inget mer att säga er... för idag. Men jag återkommer imorgon ;) Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på en riktig klassiker... Lejon Kungen.
So I will say godnight now!


Pussgurka


Friday night live!

Hellö kom hem här för ett tag sen efter att ha varit i skolan och hos min psykolog... Tänker inte prata om mitt besök det var bara tragiskt... Jag började självklart gråta, stackars lilla Sara :(
Idag fredag har jag extrema planer, eller extrema men jag har planer för kvällen. Först ska jag till Louise vid halv 6 där vi ska fixa oss och laga mat, vid  7 tiden ska vi dra vidare till en tjejkompis som heter Frida som har lite minifest & "knytkalas" det är där laga maten kommer in för man måste ha med sig något som går att äta eller dricka, så vi får väl se vad för roligt jag och Louise kommer på :) Efter "tjejkvällen" ska jag träffa min underbara vän Andrea om eventuellt ska slagga här också, hon ville så gärna träffa mig så jag får ta mig från tjejkvällen lite tidigare ;) Under kvällen måste jag även träffa min homie Niklas som har snot min mössa den var helt ny och världens mysigaste (lägger in en bild på den här snart), eller jag kanske inte ska säga snot men han tog den från mitt huvud och sa att den var ass cool att han skulle låna den tills imorn (idag). Så vi bytte jag fick hans mössa och han min. Jag hoppas verkligen jag får tillbaka den idag och även mitt leg.



Så här ser min nya mössa ut, super bra och super skön endast 99:- på HM


Happy

Hej gullon. Jag är jätte ledsen för jätte dålig uppdatering men om man lever livet så gör man... dålig ursäkt! Men jag har faktiskt pluggat jätte mycket både i måndags och i tisdags och idag var jag tvungan att vila ut för jag har suttit uppe till typ 2 på nätterna för att bli klar med allt, men självklart har man typ hela skiten kvar. Men varför klaga jag går faktiskt i gymnasiet :) 
Som ni ser har jag döpt det här inlägget till Happy det är för att jag är så otroligt glad. Jag vet inte riktigt varför egentligen men jag vill bara hoppa och springa och skrika och jag vet inte vad, ni vet säkert hur det känns? Sen har ju alltid lycka en förklaring... men jag vill inte gå in på detaljer om varför jag är lycklig, det får ni allt reda på en annan dag när allt går i land, än så länge har det bara kommit halvvägs på havet ;)
Imorgon har vi någon slags tema dag i skolan, har faktiskt ingen aning om vad för trams dom tänker hitta på. Men trams är roligare än lektioner, så WIPPI! Så vi får väl se vad för roligt som väntar imorrn.

Nu mina älsklingar ska jag hoppa ner i en nybäddad säng och läsa lite ur min super roliga/braiga engelska bok...
Love & Kisses <3


Godnatt

Hej på er sötisar. Jag är ledsen att jag inte uppdaterat så bra men jag har faktiskt varit sjuk :( och idag när jag blev "frisk" blev jag ut ringd på middag. Det var jag, Andrea, Manas & Salam, vi var och åt kebab i skärholmen, inte hemmaplan precis men det gick super, varför skulle det inte ha gjort det liksom?
Tiden bara rullar förbi, imorgon är det dags att återgå till skolan, har faktiskt saknat den, eller inte den utan dom! Har inte sett mina snyggingar på en hel vecka om inte mer. Men nu ska jag börja göra mig i ordning inför sängen, så jag kommer upp överhuvudtaget imorgon, för att gå upp tidigt har inte ens funnits på världskartan under lovet!

Så godnatt på er darlings, see u.

Pussgurka

RSS 2.0