"Lesbianer"

Tjenare.
Kom precis in här efter att ha återförenats med min bästa Rebecka, som precis då kommit hem från Skåne. Fick en hel del fina saker av henne som alltid. Men i alla fall tänkte diskutera rubriken lite.
Jag och Rebecka var ute och promenerade lite i Zinken trakterna och som alla borde veta är det ju pride-vecka, så det finns massor av underbara människor här på söder just nu. Men i alla fall så går vi på Rosenlundsgatan och det kommer fram en full man till oss och säger hej. Självklart säger vi hej tillbaka, sen frågar han oss "är ni lesbianer?" Han såg lite homofob-aktig ut faktiskt. Men varken jag och Rebecka är lesbiska och inte homofober heller för den delen, så vi svarar nej på hans fråga. Sen säger han till oss att han tyckte att vi skulle gå in på krogen "runt hörnet" för dom hade superpris på bira. Rebecka säger då att det skulle nog inte gå så bra eftersom vi inte riktigt hade åldern inne. Han bli verkligen jätte förvånad och säger "fan jag som tyckte ni såg så... ehm... mogna ut" Sen går han och vi med.'

Ja, igår sov jag ju hos Elise, skit mysigt. Vaknade vid typ 1 som vanligt... hon vaknade kl 9, hehe suck. Iaf så hade vi taknar på att gå ner och bada i hennes STORA sjö, vi byte om och kände oss stolta eftersom solen inte precis var i högsta hugg och blåste gjorde det också. Ja, vi kommer i alla fall ner till bryggan och tveka i ja.. jag lovar minst en timme, ingen "vågade" hoppa i... Men tillslut såklart vågar modiga Sara. Jag bara tar sats och slänger mig i det "vattnet som jag trodde var mycket kallare än det va", det var faktiskt riktigt skönt och jag slapp duscha. Efteråt så gjorde Elise varm-choklad och vi kollade på filmen "He's the girl" som faktiskt va rikigt grym. Sen var Kevin Zegers med och spelade en av huvudrollerna, som även är grymt het.
.


Så om nu tycket Kevin är en hootie ska ni verkligen kolla in denna film, för nakenscenen är riktigt het. Även om man bara får se en rumpa (och mycke mage förstås). Fast rumpor kan vara sexiga dom med, magar också.

Vad som händer imorgon tar jag imorgon!

Kyss / S

En natt på en herrgård!

Hej, nu sitter jag här hos Elise. Jag hittade, helt otroligt. Eller så var det för att hon kom och hämtade mig med sin moppe vid station. Det var en ganska bra bit att åka och i slutet när vi nästan var hemma hos henne så kommer vi till en grind som det står "Privat Område". När vi körde in kommer vi till den största tomten jag någonsin sett och fina hus, stor sjö, som värsta herrgården! Jag är verklien avundsjuk på det här! Menmen i alla fall, vi har haft så mycket att prata om eftersom vi inte har pratat på hur länge som helst.

Ikväll ska vi åka in till stan och gå på bio och se "Baksmälla". Har faktiskt sett den tidigare, men i extremt dåligt format (nerladdad på datorn) och den är värd att se igen för den är grymt rolig.

Som ni nog redan har förstått så ska jag sova här i natt, ska bli skit kul för när jag och elise va med varann förr så gick vi nästan aldrig och la oss innan 5!
Men nu måste jag sluta och umgås med Elise, jag kommer antagligen inte skriva mer idag, men vem vet jag kan komma som en liten surprise.

Hare bra alla fina. Kyss/ S

Hälsa på.

Idag vaknade jag runt 11eftersom jag hade ställt in alarmet, egentligen på 10 men stängde av det när det började ringa och sov en timme till, GRATTIS. Idag blir det Rönninge, ska åka och hälsa på en gammal kompis till mig, det  var verkligen år sen vi sågs. Elise heter hon och är en helt underbar person, fattar faktiskt inte varför jag inte har träffat henne på så länge. Men det ska jag idag!

Precis ätit frukost och ska allderles strax hoppa in i duschen och göra mig i ordning. Tyvärr är min kamera borta så jag kan inte lägga upp någon dresscode. Men nu måste jag kanske skynda mig lite så jag kommer till Rönninge någon gång. Har faktiskt ingen aning om hur man tar sig dit, har aldrig varit där. Så vi får väl se om jag kommer till Elise eller om jag hamnar någonstans mitt ute i skogen! Nu ska jag kolla tåg på SL, önska mig lycka till.

Ps. 
Lägger in ett inlägg när jag kommit fram, (om jag kommer fram) och berättar om vad vi kommer ha för oss.


Ha det bra, Kyss / S

Skäms!

Nu skäms jag faktiskt, jag vaknade kl 10 över 1 idag, gissa om jag hade panik när jag vaknade. Jag skulle ju träffa Kimberley idag i stan, och eftersom jag inte hade på mobilen märkte jag inte att hon hade skrivit ett sms till mig om att hennes buss gick kl 10 över 12... Kl 10 över 12 låg jag och sov och vaknade en timme efter det, så stackars Kim väntade på mig i en timme. Jag ringde henne med en gång så fort jag såg henens sms, men to legit Sara, Kim var redan på väg hem till Ekerö igen, zuck på mig! Men som tur är så bestämde vi en ny tid på fredag. Jag får inte glömma att sätta alarm så jag vaknar i tid den här gången!

Tycker ni att jag förtjänar ett straff?

Kyss

Candy

Vem älskar inte godis? Jag gör det i alla fall, en bra film och en skål med godis framför sig, livet va? Och nu är det faktiskt så att du kan få gratis godis hemskickat till dig! Du behöver inte betala ett endaste öre, är det inte helt fantastiskt. Jag är medlem och en hel del andra människor också. Både jag och dom tycker att du ska bli medlem med, KAN DU VERKLIGEN MOTSTÅ GRATIS GODIS? Nej, men klicka då! Klicka här!


22:48

Nu har klockan hunnit bli mycke och jag börjar bli trött... Men jag känner mig någorlunda glad över blogg designen, jag var tvungen att göra några ändringar. Det här är som rena beroendet, det är faktiskt ganska sjukt! Men nu har jag i alla fall något att lägga ner tiden på, som om jag inte hade tillräckligit.

Imorgon ska jag träffa min lilla vän Kimberley, som precis kommit hem från gotlnad (äntligen börjar det komma hem lite folk!). Vi hade tänkt oss att åka till stan och shoppa lite, det är alltid kul, och jag behöver en ny klänning eller tunika! Fast det behöver jag ju alltid enligt mig...

Men nu måste jag ta och komma ner lite i varv innan det är dags at krypa ner i min cosy säng, mmmhm, bara tanken på den får mig att rysa! Jag ska i alla fall ta mig iväg till tv:n nu.

Kyssen

Off

Nu är jag äntligen klar med den här skiten! Eller tycker jag verligen att det är så skit? Hade jag verkligen suttit i den här sitsen då? Äsch vafan nu blir det som det blir, tycker faktiskt det är lite kul att skriva blogg och ju mer man skriver ju roligare blir det ju.
Men nu ska jag sorgliga sara, gå äta middag ensam *snyft*, kanske slänger in ett inlägg lite senare, men just för stunden är det slut bloggat. Sara Joseph is OFF

tjingeling

Tudelu

Nu 10 år senare är jag nästa klar med min blogg design, har suttit här nu nästan hela dan. Känner att huvudet börjar värka och nacken också för den delen. Ska nog ta en paus snart!

Idag har jag faktiskt inte gjort NÅGONTING, hopplöst! Måste komma ut lite idag vare sig jag vill eller inte, men inne kan jag inte sitta hela dan!
Jag fattar inte att man kan bli så fruktansvärt beroende av en j*vla  blogg, ibland så undrar jag faktiskt om jag är lite utav ett no-life? Fast ne... eller jag hoppas inte det i alla fall! Men nu måste jag bli klar med bloggen så jag kan hitta på något. Hoppas designen blev någelunda fin/bra, själv tycker jag att den ser ganska proffsig ut, men det är ju enligit mig. Lägg gärna en kommentar om vad ni tycker om den.

Kyssen

Var jag verkligen det jag ville vara?

Eftersom jag inte kände mig så där jätte bekväm i min gamla blogg så bestämde jag mig för att göra en ny. Börja om på nytt ta nya tag! Egentligen är jag inte så mycket utan en bloggare, så varför göra en ny överhuvudtaget... Jo jag tycker att det är en stor befrielse att skriva ner mina bra samt dåliga hädelser på ett och samma "blad", datorskrivet dessutom. Jag kanske inte skriver om allt jag gör, men jag kan ju försöka skriva om det mesta. Om jag ska beskriva mig själv med en kort presentation, för jag antar att om det ska vara intressant att läsa denna blogg så måste ni veta vem jag är innan.

"Hej!
Jag heter Sara Joseph och är 16 år. Jag bor i Stockholm, mer specifikt mitt på Södermalm! Jag har precis gått ut grundskolan, och ska nu under hösten börja gymnasiet. Jag har en hel del vänner som jag älskar att umgås med, min absolut bästa vän heter Rebecka, man kan verkligen inte finna någon bättre. Saker jag älskar att göra är att umgås, festa och shoppa! Tar gärna en day-off om man kan säga så, från allt och alla och bara myser med mig själv. Jag kan nog säga att jag är ganska så social och har en ganska stort självförtroende."
  Nog om mig!

Hoppas det räcker till en börjar. Jag lämnade min gamla blogg (nämner den helst inte vid namn, skäms så över den) pågrund av att jag verkligen inte trivdes med den. För det första var jag yngre och ja FJORTIS vilket är en del av mitt liv jag inte är speciellt stolt över. Men jag kan säga att jag har ändrats mycket och startar nu om på nytt. Hoppas ni gillar att läsa det jag skriver, för nu är första inlägett slut!

Kyss /S

RSS 2.0