fredag

Hello alla snygga, idag var sista dan av den första veckan i skolan "inskolningsveckan", sweet! På måndag börja alltså det riktiga allvaret... Det ska bli kul att se hur man faktiskt jobbar i skolan, för den här veckan har varit skit bra, så än så länge vill jag verkligen inte byta skola.
Andra- och tredje klassarna är jätte snälla, man känner sig verkligen inbjuden och det är jätte skönt!

Ikväll ska jag vara med Louise, Rebecka och Philippa, självklart ska vi göra det som man brukar göra på en fredags kväll and the good part to night is att vi bara ska vara vi tjejer, yeeah! Inte för att vi vet vart vi sak vara än, men... det ordnar sig någ. Men nu måste jag börja göra mig i ordning.
Hare bra alla goa och glada, pussipussi/ S

Brännkyrka...

Herregud, nu är min första dag på gymnasiet avslutad. Det var intressant men grymt läskigt! Jag har då börjat på brännkyrka gymnasium i Sam Juridik. Min klass heter J1. Det är ca 18 elever min klass varav 2 st är killar, lite va? Det va jätte kul att träffa alla i min nya klass som jag kommer gå hela 3 år med, helt otroligt. Som jag själv tycker så verkar de flesta vara helt okej vettiga människor. Den som jag har börjat "umgås" med heter Viktoria, jätte trevlig tjej faktiskt. Men nu ska jag äta lite lunch, ha det bra.
'
Kyss/ S

Refresh

Godmorgon alla. Helt otroligt va jag var uppe kl 10 på morgonen, jag är i alla fall impressed!
Jag sa att jag skulle skriva när jag kom hem från landet det har jag gjort också, men jag kom egentligen hem i tisdags och jag är ledsen att jag inte skrev då men jag lovar och svär att jag har haft så mycket att göra. I onsdags till exempel blev jag medbjuden på grönan för min gudmor skulle dit med sina barn och det ena barnet (jamie) hade med sig en kompis vilket gjorde att det andra barnet (sean) inte ville följa med, så då ringde dom i nöd till mig! Sen när vi kom hem gick jag dirket på att göra om i mitt  rum... and i did it! Det är helt klart och färdigt nu men  det tog hela dan igår också, så nu är jag helt slut, men det är verkligen värt det för nu ser mitt rum helt fantastiskt ut.
Nog om det, idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, kanske dra ner till kungsan vem vet jag ska i alla fall ut eftersom det är värsta sen sommarn ute, vilket vi gillar eller hur?
Så nu måste jag äta frulle och fixa mig lite, skriver nog en kortis när jag kommer hem eller något sånt. Ha det gött så hör jag av mig sen

Kyss/ S

Shit jag börjar gymnasiet om 4 dagar, snacka om att jag är nervös! 

Just nu

Just nu är jag så arg! och ledsen... Orkar inte ta upp varför just nu, kan kanske skriva om det sen, får se hur jag mår. Buhu.

I förrgår i alla fall så var det mysigt, chill krök hemma hos Selma med Elin, Rebecka och Selma. Vi satt inne i hennes kök hela kvällen och bara pratade och mös. Senare kom även ett pat killar och Rebecka gick :(. Sen skulle killarna dra och bada på långholmen, crazy! Jag drog hem vid 12 ungefär, och gick och la mig nästan så fort jag kommit hem, jag var helt slut, inte för att jag vet varför men slut var jag.

Igår skulle jag ha träffat Kimberley men hon hade tydligen blivit sjuk, feber och allt... Så nu ska jag kl 20 över 3 möta Rebecka vid mariatorgets t-bana, självklart ska vi till stan som jag har velat hela veckan men ingen har kunnat. Och idag hinner jag bara ta en snabbis i stan eftersom det kommer fin besök ikväll, nämligen lilla Elin kommer på middag, så jag måste vara hemma till typ 5 halv 6 eller något sånt.

Och nu till idag jag vet att jag varit lite dålig på att uppdatera men jag har varit ute på barnens ö idag och lämnat av min lilla syster som skulle på kolla där, yeaaah 12 dagar utan henne, fast kommer sakna henne ändå. Sen en sak som jag är mycket besviken på mig själv för, är att jag har gått och blivit super förkyld, not good not good... Så jag har helt enkelt typ bara legat och klagat på hur ont jag haft i halsen. Men imorgon blir det mys för då ska jag åka med mamma till landet (blidö) med waxholmsbåten, faktiskt första gången vi tar båten dit brukar annars ta bil eller buss, men lite förändring behövs i livet. Sen kommer morar och hämtar oss med fyrhjulingen där båten stannar. Vet inte om jag kommer skriva under min lilla ledighet på landet men får se, jag har diskuterat med mamam och beslutat mig för att inte ta med mig datorn, men jag skriver i vilket fall så fort jag kommit hem.

Kyss/ S

Pride & Glory

Hej jag har precis kommit hem efter att ha kollat på en helt underbar pride-parad. Man blir verkligen så himla glad över att se dessa människor släppa loss på stockholms gator. En sak som jag blir super irreterad på är att nästan alla snygga killar är bögar... suck. Men jag älskar bögar, dom är så grymma och verkligen snälla och bara helt jävla underbara!
När paraden var slut gick vi oc träffade August och hans flickvän, dom skulle gå och käka så vi visade dom lite ställen som dom kunde käka på, det blev ett litet cafee tillslut.
Sen drog vi hem för att fixa oss i ordning inför kvällen.

Ikväll ska jag träffa Rebecka igen, vi har blivit erbjudna att komma ner till tanto och "festa" men ett gäng grabbs. Det är inte mina favorit killar precis men GRATIS BIRA, så varför inte? Äsch vi får se hur det blir.

Nu måste jag fixa mig till ikväll, have a happy pride everyone!

Be happy and don't forget to be proud! / S

RSS 2.0